Нейронні мережі та їх застосування в телекомунікаційних системах - Артеменко, М. Ю.; Беркман, Л. Н.; Толюпа, С. В. (ХНУРЭ, 2007)
В статті розглядається підхід до застосування нейронних мереж в телекомунікаційних системах, що є актуальним питанням в умовах стрімкого розвитку інформаційно-телекомунікаційних технологій.
Keywords: застосування нейронних мереж; інформаційно-телекомунікаційні технології