Дослідження методів оцінки тривалості операцій ІТ-проєкту з міграції ІС до Google Cloud Platform - Шутько, В. В. (My University, 2024)
Актуальність даної роботи проявляється в необхідності забезпечення аналітиків та менеджерів проєктів методом оцінювання тривалості операцій, точнішим за існуючі в контексті ІТ-проєктів з міграції інформаційних систем до хмарних платформ. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес оцінки тривалості операцій ІТ-проєкту з міграції інформаційної системи до хмарної платформи. Метою досліджень кваліфікаційної роботи є підвищення точності оцінки тривалості операцій в контексті ІТ-проєктів з міграції інформаційної системи до Google Cloud Platform. Отримані наукові результати: розроблено метод параметричного оцінювання на базі методу PERT для підвищення точності оцінки тривалості операцій ІТ-проєктів з міграції інформаційних систем Google Cloud Platform. Запропоновано та реалізовано алгоритм використання, а також виконано апробацію синтезованого методу на прикладі кількох ІТ-проєктів з міграції інформаційної системи до Google Cloud Platform. Результати кваліфікаційної роботи можуть бути впроваджені в діяльність ІТ-компаній, які займаються міграціями інформаційних систем до Google Cloud Platform.
Keywords: метод PERT; міграція у хмару; оцінка тривалості; хмарна платформа