Моделювання та розробка навчальної платформи для вивчення іноземних мов - Спєсівова, С. О. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є навчальна платформа для вивчення іноземних мов. Метою роботи є розробка мінімального життєздатного продукту (MVP) вебзастосунку, який буде надавати змогу користувачеві вивчати іноземну мову. За допомогою технології необхідно реалізувати зручну платформу, де можна буде отримувати теоретичні знання з різним тем, а також забезпечити можливість закріпити набуті знання за допомогою розроблених вправ. Використано методи розробки проєктів у ІТ-галузі, технології front-end та back-end розробки, спосіб авторизації через зберігання даних користувача на сервері за допомогою MySQL та PHP. Проведено дослідження використання методів штучного інтелекту для інтерактивного навчального процесу в навчальних застосунках
Keywords: модель вебзастосунку; концепт застосунку; інтерфейс користувача; контент застосунку; front-end та back-end розробка