Система навігації для сліпих людей - Семенець, В. В.; Дудар, З. В.; Копоть, М. А.; Аврунін, О. Г.; Сковороднікова, В. В. (My University, 2021)
Система навігації для сліпих людей містить приймач-передавач, який з'єднаний з контролером світлофора. Як приймач-передавач застосовують передавач Wi-Fi, який з'єднаний по бездротовій лінії зв'язку зі смартфоном, що перебуває у сліпого користувача, на якому встановлено відповідне програмне забезпечення.
Keywords: реабілітація; зір; безпілотна система; сигналізатор