Цифрова сервісна книжка для автомобіля - Олефір, М. О.; Єрошенко, О. А. (ХНУРЕ, 2024)
Цифрова трансформація в автомобільній індустрії зумовила необхідність створення нових інструментів для обліку та планування технічного обслуго-вування автомобілів. Традиційні паперові сервісні книжки мають низку недо-ліків, пов’язаних із зручністю використання, втратою даних та доступом до історії обслуговування.
Keywords: Android; Kotlin; хмарні сервіси