Концептуальні аспекти трансформації інноваційного розвитку суб’єктів господарювання в умовах обмеженості діяльності - Внукова, Н. М. (My University, 2023)
Розробка концептуальних основ трансформації інноваційного розвитку суб’єктів господарювання потребує нових рішень, одним з таких можуть бути пропозиції західних розробників у плануванні та впровадженні ефективних наскрізних відкритих інноваційних програм. Проблеми інноваційного розвитку на мережевій основі кластеризації, які стали пріоритетними у пришвидшенні розвитку технологічних трансформацій, зокрема, які у циркулярній Індустрії 4.0 та Індустрії 5.0 потребують ефективних механізмів інноваційних комунікацій. Обмеженість діяльності у змінних умовах особливого правового періоду в Україні впливає на пошук і перегляд можливої взаємодії країн за рівнями спроможності до інноваційного розвитку, що є основою для розробки спільних концептуальних основ трансформаційних заходів державного стимулюючого впливу на них, пошуку взаємодії міжнародних національних платформ
Keywords: концепція; обмеженість діяльності; інновації; трансформація інноваційного розвитку