Розробка методу інтелектуального аналізу даних ринків криптовалют за допомогою комбінації технічних індикаторів - Карчевський, К. Д. (My University, 2019)
Об’єкт досліджень – модель торгівлі на криптовалютній біржі за допомогою технічних індикаторів. Предмет розробки – метод інтелектуального аналізу даних ринків криптовалют за допомогою комбінації технічних індикаторів. Мета роботи – підвищення ефективності торгівлі криптовалютами за допомогою автоматизації процесу, забезпечити можливість аналізувати технічні індикатори.
Keywords: біржа; криптовалюта; японські свічки; технічний індикатор; тренд; торгова стратегія; binance; тестування на історичних даних