Спосіб маршрутизації трафіку за допомогою протоколу EIGRP з урахуванням вимог інформаційної безпеки - Снігуров, А. В.; Чакрян, В. Х. (ХНУРЕ, 2016)
Спосіб маршрутизації трафіку за допомогою протоколу EIGRP з урахуванням вимог інформаційної безпеки здійснює динамічну маршрутизацію трафіку на основі математичної моделі протоколу EIGRP. Додаткового введено параметр ризику інформаційної безпеки маршруту при передачі трафіку між вузлом-відправником та вузлом-отримувачем змінюється метрика протоколу EIGRP з урахуванням вимог інформаційної безпеки та забезпечується вибір найбільш безпечного, як для даних так і для мережі, маршруту передачі трафіку в заданій мережі між вузлами.
Keywords: протокол EIGRP; трафік; інформаційна безпека; динамічна маршрутизація трафіку