Дослідження методів оцінювання зусиль ІТ-проєкту створення інформаційної системи в умовах ре-використання її функцій - Наконечний, А. В. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – класичний метод функціональних точок. Мета кваліфікаційної роботи – дослідження використання методу функціональних точок в ІТ – проектах на методології їх повторного використання. Метод дослідження – впровадження повторного використання методу функціональних точок та У роботі проведено аналіз класичного методу функціональних точок та його повторне використання, розрахунок застосування в ІТ – проектах та відмінності в застосуванні класичного методу функціональних точок та його повторне використання. Даний метод може використовуватися в ІТ – проектах, що значно покраще результати.
Keywords: метод функціональних точок