Застосування стратегій збереження енергії в автономних сенсорних мережах на основі Bluetooth Low Energy - Костюк, С. О. (My University, 2019)
Метою роботи є дослідження питання енергозбереження та оптимізації використання енергії в автономних сенсорних мережах на основі Bluetooth Low Energy. Проведено аналіз предметної області, розглянуто специфіку побудови та функціонування сенсорних мереж у порівнянні з традиційними комп’ютерними мережами. Наведена структура типового сенсорного вузла. Розглянуто особливості побудови та алгоритмів функціонування сенсорних вузлів. Проведено аналіз основних споживачів енергії в сенсорних вузлах, надана теоретична оцінка рівнів споживання енергії для сенсорних вузлів, реалізованих на основі SoC nRF52832 від Nordic Semiconductor.
Keywords: сенсорна мережа; сенсорний вузол; вбудована система; bluetooth low energy