Особливості використання біометричної автентифікації в мережах LTE та 5G - Ляшенко, Г. Є. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді огляд еволюції стандартів мобільних мереж, аналіз особливостей мереж LTE та 5G, включаючи особливості їх архітектури, основних компонентів, технологій, таких, як MIMO, NFV, Edge computing, Network slicing. Аналіз роботи систем віддаленої біометричної автентифікації та особливості їх використання в мобільних мережах.
Keywords: LTE; 5G; біометрична автентифікація; мобільні мережі; стандарти мобільних мереж