Моделі на основі рекурентних нейронних мереж у розподілених системах - Ляшенко, О. С.; Нго За Фат; Колтун, Ю. М. (ХНУРЕ, 2024)
Метою доповіді є впровадження вдосконалених моделей на базі архітектур, таких як LSTM (Long Short-Term Memory) та GRU (Gated Recurrent Units), що усувають проблеми, пов'язані з тривалою залежністю у стандартних RNN, що робить їх ще більш ефективними для довгих послідовностей.
Keywords: LSTM; GRU; RNN