Використання платформи .NET для розробки застосунків - Голубничий, Д. Ю.; Колесник, М. Ю. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Поточні можливості сфери інформаційних технологій дозволяють розробникам програмного забезпечення вирішувати широкий спектр задач. Відповідно, існує велика кількість інструментів зі своїми особливостями, перевагами та недоліками. Вибір конкретного інструменту може залежати від його поточних можливостей, а також потреб або побажань розробника.
Keywords: платформа .NET; розробка застосунків