Представлення аномальних послідовностей робіт у бізнес-процесах з використанням темпоральних правил - Чалий, С. Ф.; Мацейко, Т. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Бізнес-процеси задають послідовності дій або процедур, які відповідають певній технології створення продукту або послуги, що мають цінність для клієнтів, на яких орієнтований бізнес-процес.
Keywords: бізнес; послуга