Методи і моделі обробки та класифікації зображень об'єктів з елементами самоподібності. Розробка програмних засобів розрахунку фрактальної розмірності для різних класів зображень - Ткаченко, М. І. (My University, 2019)
Мета роботи – дослідження існуючих засобів фрактального аналізу для створення додатку з медичних цілей. Предмет – процес фрактального аналізу. Об’єкт дослідження – механізми та системи для фрактального аналізу зображення. Метод дослідження – аналіз існуючих алгоритмів вичислення фрактальної розмірності. Розробка реалізована у среді Visual Studio 2017. У ході виконання атестаційної роботи була розроблена концептуальна модель додатку для аналізу зображень.
Methods and Models for Processing and Classification of Objects Images With Self-Similarity Elements. Development of Software for Calculating Fractal Dimensions for Different Classes of Images
Keywords: комп’ютерна інженерія; WINDOWS FORMS; VISUAL STUDIO; фрактал; фрактальна розмірність; алгоритм Мінковського; класи зображень