Многомодальна біометрична верифікація за структурою райдужної оболонки ока і відбитку пальця - Чурсінов, Д. Г. (My University, 2020)
Мета роботи – ознайомлення з основними принципами щодо верифікації зображень райдужної оболонки та відбитків пальця, аналіз основних методів верифікації та обробки зображень райдужної оболонки та відбитків пальця для подальшого їх порівняння з еталоном, надання пропозицій щодо застосування цих методів у процесі автентифікації, розробка рекомендацій для підвищення безпеки біометричних технологій, розробка моделі мультимодальної біометричної системи верифікації та реалізація програмного забезпечення відносно розробленої моделі.
Keywords: біометрична автентифікація; біометрична верифікація особи; відбиток пальця; райдужна оболонка ока; обробка зображення; біометрична ідентифікація; скелетизація; сегментація; особлива точки