Електронні комплекси навчально-методичного забезпечення дисциплін як складова освітнього процесу вишу (досвід ХНУРЕ) - Оре, Т. А. (ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, 2018)
Стаття присвячена ролі, яку відіграють електронні комплекси навчально-методичного забезпечення дисциплін в освітньому процесі вишу на базі досвіду ХНУРЕ
Keywords: дитсанційна освіта; дисципліна; навчально-методичне забезпечення