Дослідження технології теплових карт для покращення юзабіліті сайтів - Зарицький, Д. К. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження використання технології теплових карт для формування мотиваційних маркерів. В ході роботи розглянуто сучасні інструменти для створення теплових карт, запропоновано підхід щодо створення мотиваційних маркерів за принципами візуалізації теплових карт, розглянуто варіанти дизайну мотиваційних маркерів та надано методичні рекомендації щодо їх практичного застосування. Визначено, що одним із важливих аспектів юзабіліті є здатність інтерфейсу орієнтувати відвідувача у інформаційному просторі Інтернет-ресурсу.
Keywords: юзабіліті сайту; теплові карти; конверсія сайту; інтернет-ресурс; інформаційний маркер