Проєктування інформаційної системи для оптимізації бізнес-процесів веб-додатку електронної комерції - Гауч, О. В. (My University, 2024)
Основними завданнями цього дослідження є визначення ефективних архітектурних рішень та обґрунтування їх використання для покращення якості та швидкості надання послуг реалізації та контролю медичних препаратів. Пояснювальна записка розділена на вісім основних розділів. У першому розділі викладено загальну характеристику маркетплейсу інгредієнтів для ліків. Розглянута актуальність проблеми оптимізації бізнес процесів у веб-додатках електронної комерції з фокусом на лікарських інгредієнтах. Визначено мету та завдання дослідження, що визначають напрямок подальших досліджень у галузі медичної електронної комерції. Другий розділ включає огляд існуючих веб-додатків для маркетплейсів інгредієнтів у лікарській галузі, аналіз підходів до оптимізації бізнес процесів у веб-додатках з урахуванням документації лікарських препаратів та роль інформаційних систем у веденні обліку та оптимізації бізнес-процесів у сфері лікарської індустрії. Ознайомлення з цими аспектами дозволяє визначити та розуміти сучасний стан галузі.
Keywords: маркетплейс; контроль медичних препаратів; медичні препарати; лікарська індустрія