Спосіб передачі цифрових даних мультикоптерною системою між сегментами розподіленої сенсорної мережі та базовою станцією - Ткачев, В. Н.; Токарев, В. В. (ХНУРЕ, 2017)
Корисна модель належить до систем передачі даних і може бути використана для гарантованої доставки даних в розподілених сенсорних мережах.
Keywords: системи передачі даних; сенсорні мережі; мультикоптерна система