Інноваційне суспільство і розвиток законодавства України у сфері інтелектуальної власності - Борисов, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Тези присвячені проблемам вдосконалення законодавства про інтелектуальну власність як основу регулювання інноваційних правовідносин в Україні. // The theses are devoted to the problems of improving the legislation on intellectual property as a basis for regulating innovative legal relations in Ukraine.
Keywords: інноваційна економіка; інноваційна діяльність; інтелектуальний капітал; інноваційна структура; innovative economy; innovation activity; intellectual capital; innovation structure