Комплекс технічного захисту інформації для об’єкта інформаційної діяльності - Алфьорова, М. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки - Комплекс технічного захисту інформації.Мета кваліфікаційної роботи: подальша систематизація, засвоєння і поглиблення теоретичних знань з ТЗІ та набуття умінь самостійно проводити практичні роботи з аналізу ТКВІ, розробляти пропозиції по захисту інформації, їх документально оформляти. Задача кваліфікаційної роботи: практично та теоретично дослідити процес побудови комплексної системи технічного захисту інформації на об’єкті інформаційної діяльності. Метод дослідження: розгляд нормативно-правової бази, теоретичних аспектів в області ТЗІ, практичне застосування знань з побудови КСТЗІ.
Keywords: об’єкт інформаційної діяльності; технічнbq захист інформації