Використання технологій передискретизації для репродукування зображень з низькою роздільною здатністю - Ткаченко, В. П.; Гордєєв, А. С. (КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2022)
В статті розглядається проблема збільшення роздільної здатності зображень, що означає зміну величини пікселів світлини та збільшення їх кількості на одиницю довжини (дюйм). Виявлено наскільки якісно збільшується роздільна здатність за допомогою онлайн-редактора Photo Enlarger.
Keywords: колір