Дослідження методів динамічного аналізу даних для визначення експертної думки на основі стрімінгової обробки даних з Twitter - Каук, В. І.; Єрусалімцев, Д. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є максимальне спрощення аналізу та класифікації вхідної інформації, яка отримана із соціальної мережі Twitter. Аналіз потоку вхідної інформації, а саме твітів, інформації про автора, коментарі інших користувачів, та спецільні публічні метріки дозволять виділити достовірні джерела та розподілити авторів на різні рівні довіри користувачів.
Keywords: мережа Twitter; спецільні публічні метріки