Моделювання гнучкого виробничого модуля трафаретного друку та сушіння товстоплівкових плат - Васюта, С. А. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – процес трафаретного друку та сушіння товстоплівкових плат. Предмет дослідження – візуалізація функціонування виконання виробничого завдання гнучкого виробничого модуля трафаретного друку та сушіння товстоплівкових плат. Метод дослідження – імітаційне моделювання. Мета магістерської атестаційної роботи – розробка програмного забезпечення для візуалізації функціонування та диспетчеризації виконання виробничого завдання гнучкого виробничого модуля трафаретного друку та сушіння товстоплівкових плат. У магістерської атестаційної роботи проведено аналіз технологічного процесу функціонування гнучкого виробничого модуля трафаретного друку та сушіння товстоплівкових плат. На базі проведеного дослідження розроблено імітаційна модель гнучкого виробничого модуля. На базі Microsoft Visual Studio розроблено програмне забезпечення для візуалізації функціонування та диспетчеризації виконання виробництва виробничого завдання гнучкого виробничого модуля трафаретного друку та сушіння товстоплівкових плат. Для визначення основних шкідливий виробничий факторів в робочій зоні виконали необхідні розрахунки в розділі охорони праці. Результат магістерської атестаційної роботи апробовані в 1 фаховій статті.
Keywords: гнучкий виробничий модуль; трафаретний друк; мікрозбірка; сушіння; імітаційна модель; автоматизавана транспортна система