Зміна рівня ієрархії запитів при проектуванні цифрових систем на кристалах - Кривуля, Г. Ф.; Сиревич, Е. Е.; Карасев, А. Л. (Українська державна академія залізничного транспорту, 2011)
Розглянуто проблему побудови системи пошуку за наданими параметрами в умовах змінного рівня ієрархії фрагменту, що шукають. Розроблено механізм зміни ієрархії запитів для вирішення завдання пошуку.
Keywords: цифровая система; проектирование на кристаллах; список соединений