Критерії ефективності антикорупційного правового режиму - Гладкий, В. В. (НУБіП України, 2018)
У доповіді вперше комплексно концептуалізується проблематика критеріїв ефективності антикорупційного правового режиму.
Критерии эффективности антикоррупционного правового режима
Keywords: корупція; об’єкт правового режиму; спеціальний правовий режим; правовий режим; форма корупції; хабар; хабарництво; хабародавець; взятка; форма коррупции; проявление коррупции; взяткополучатель; взяточничество; коррупция; неправомерная выгода; взяткодатель; bribe giver; manifestation of corruption