Механізми захисту у багатокористувацьких онлайн ігрових додатків - Лаухін, Ю. Р. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – багатокористувацькі онлайн ігрові застосування. Предмет дослідження – атаки на багатокористувацькі онлайн ігрові застосування. Основним завданням роботи є дослідження атак на багатокористувацькі онлайн ігрові застосування, реалізація AimBot та Bot з записом дій користувача
Keywords: ігрове застосування; захист ігрових застосувань; шахрайство; багатокористувацькі застосування