Дослідження моделей послідовностей робіт з обмеженнями в IT-проєктах процесного управління - Галайда, О. А. (My University, 2023)
Об’єкт дослідження – моделі послідовностей робіт з обмеженнями в IT-проєктах процесного управління. Мета дослідження – дослідити, порівняти та проаналізувати моделі послідовностей робіт з обмеженнями в IT-проєктах процесного управління. Метод рішення – за дослідити існуючі методи побудови моделей послідовностей робіт з обмеженнм, порівняти різні методи їх організації, визначити структури та звʼязки різних обмежень, їх використання, типи та взаємодії.
Keywords: обмеження; послідовніть робіт; процесне управління