Проєктування та розробка інтерактивної навчальної гри «пазл» - Морозов, М. М. (My University, 2023)
Обʼєктом роботи є реалізація гри «Пазл» для вивчення термінів на ІТ тематику. Метою цієї роботи є створення застосунку з використанням бази даних для навчання. В тому числі і забезпечення простоти та легкості використання програми. Для досягнення цієї мети будуть використані новітні методи для роботи з текстовими та графічними даними. Застосовано різноманітні бібліотеки для покращення роботи застосунку. У результаті виконання реалізовано програмний застосунок для навчання.
Keywords: відеоігра; гра «пазл»; навчальна гра; розробка ігор