Дослідження методів інтелектуального аналізу процесів при побудові бізнес правил в задачах процесного управління - Коженевський, А. О. (My University, 2024)
В роботі виконано дослідження властивостей бізнес-процесів. Проведено аналіз характеристик процесного управління, а також аналіз задач та методів Process Mining в контексті управління бізнес-процесами. Виконано структуризацію бізнес-правил із урахуванням їх ієрархії. Об’єктом дослідження магістерської кваліфікаційної роботи є бізнес процеси. Предметом дослідження є методи інтелектуального аналізу процесів для процесного управління з використанням бізнес правил. В роботі виконано дослідження властивостей бізнес-процесів. Проведено аналіз характеристик процесного управління, а також аналіз задач та методів Process Mining в контексті управління бізнес-процесами. Виконано структуризацію бізнес-правил із урахуванням їх ієрархії. Набув подальшого розвитку методу інтелектуального аналізу Alpha-Miner в контексті виявлення бізнес-правил на основі аналізу журналів подій. Метод виділяє частково упорядковані пари подій з різних трас логу з тим, щоб в подальшому сформувати з них прототипи бізнес-правил «як є».
Keywords: бізнес-правило; бізнес-процес; інтелектуальний аналіз процесів; процесне управління; process -mining