Спосіб балансування навантаження в телекомунікаційних мережах з неоднорідною структурою - Лемешко, О. В.; Євсєєва, О. Ю.; Вавенко, Т. В.; Коваленко, Т. М. (ХНУРЕ, 2013)
Спосіб балансування навантаження в телекомунікаційних мережах з неоднорідною структурою, що здійснює управління багатошляховою маршрутизацією та забезпечує ефективне балансування навантаження в рамках моделі маршрутизації з балансуванням навантаження для телекомунікаційних мереж з неоднорідною структурою.
Keywords: телекомунікаційні мережі; електрозв'язок; управління трафіком