Методи підвищення якості інформаційного забезпечення системами спостереження повітряного простору - Обод, І. І.; Стрельницький, О. О.; Андрусевич, В. А. (My University, 2014)
У статті дається класифікація можливим методом підвищення якості інформаційного забезпечення системами спостереження повітряного простору. Показано, що досягти потрібної якості інформаційного забезпечення користувачів можливо тільки на основі спадкоємного переходу до єдиної інформаційної мережі систем спостереження, за рахунок чого розв’язуються проблеми запитальних систем спостереження.
Keywords: нформаційне забезпечення; системи спостереження; інформаційна мережа