Розроблення мехатронного модуля для дистанційного керування рухом транспортного засобу спеціального призначення - Коваленко, І. С. (My University, 2024)
Метою роботи є вдосконалення способу управління мехатронним модулем для віддаленого керування рухом транспортного засобу спеціального призначення. Об’єкт розробки – процес дистанційного керування рухом транспортного засобу. Предмет розробки – мехатронний модуль для віддаленої взаємодії з транспортним засобом. У роботі було проведено аналіз методів дистанційного управління транспортними засобами різних типів. До аналізу ввійшло дослідження різних способів дистанційного керування автомобілями, екскаваторами та іншими транспортними засобами. На базі цього аналізу було розроблено систему дистанційного керування транспортним засобом спеціального призначення. Результатом роботи є мехатронний пристрій і програмний засіб для модуля керування джойстиком транспортного засобу.
Keywords: дистанційне керування рухом; мехатронний модуль; гуманітарне розмінування