Підходи до формулювання принципів державного регулювання економіки України - Мурзабулатова, О. В.; Пономарьов, С. В. (ХНУРЕ, 2021)
Питання ролі та місця держави в ринковій економіці є одним з центральних, як в теорії, так і на практиці. Особливе місце держави в системі суспільних інститутів визначається тим, що держава – це суб’єкт управління, який забезпечує організацію та функціонування всіх елементів соціально-економічної системи.
Keywords: бізнес-освіта; стратегії економічного розвитку