Лазерна система детектування оптичних пристроїв - Паламар, О. В. (My University, 2024)
Мета роботи – дослідження фізичних властивостей систем лазерного детектування, моделювання роботи такої системи. Об’єкт дослідження – лазерна система детектування оптичних пристроїв Методи дослідження – аналітичні та чисельні. Досліджено та визначено основні параметри та властивості фотоприймального вузла системи приймальної оптики. Проведено моделювання розподілу випромінювання в фотоприймальному вузлі системи приймальної оптики, визначено пляму розсіювання для лінзи фотоприймального модуля, проведено розрахунок сигнал – шум на вході фотоприймача
Keywords: світловідбиття; карта помітності; активна лазерна система; багатоканальна обробка; лавинний фотодіод