Принципы 3D сканирования поверхности тела человека для планирования пластических операций - Московская, А. М.; Ибрагим Юнус Абделхамид; Носова, Я. В. (ХНУРЄ, 2020)
Робота спрямована на вивчення візуалізації структури зовнішніх частин людського тіла в цифровій тривимірній моделі, розглядаються перспективи використання таких систем при плануванні операції і вивченні біомеханіки організму. Це дозволяє нам розкрити можливості планування хірургічних втручань, коригування анатомічної моделі для отримання естетично функціонального ефекту.
Keywords: биомеханика; планирование операций