Дослідження методів повторного використання знань в базах знань з врахуванням обмежень - Фокін, М. М. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є методи повторного використання знань в базах знань. Метою дослідження є аналіз, вивчення та удосконалення методів повторного використання знань в базах знань з урахуванням різноманітних обмежень. Дослідження спрямована на розкриття теоретичних та практичних аспектів використання знань у сучасних інтелектуальних системах та розробку рекомендацій для поліпшення ефективності цього процесу. Очікується, що результати дослідження нададуть глибоке розуміння сучасних методів повторного використання знань, їхню пристосованість до реальних умов, а також конкретні рекомендації щодо використання цих методів в практиці розробки інтелектуальних систем. Робота також може виявити обмеження та виклики у використанні таких методів, що буде корисним для подальших досліджень у цій області.
Keywords: використання знань; інтеграція знань; методи кодування знань