Застосування R-функцій для побудови геометричних орнаментів з елементами симетрії - Челомбітько, В. Ф. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Наведено спосіб практичного застосування R-функцій до складання у неявному вигляді рівнянь зображень з елементами симетрії у середовищі математичного пакету Maple.
Keywords: візерунок; орнамент