Можливості використання штучного інтелекту в дизайні: переваги та обмеження - Бакаленко, О. А.; Іпполітова, В. Є. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В тезах розглянуті можливості використання штучного інтелекту в сфері дизайну. Визначено переваги та ключові обмеження, які надає використання штучного інтелекту в дизайні. Доведено, що поєднання творчого потенціалу дизайнера та можливостей штучного інтелекту створює оптимальні умови для створення унікальних та інноваційних дизайнів.
Keywords: мислення; інноваційний дизайн