Використання високопродуктивної HTTP бібліотеки Python у системах IoT - Селюков, В. Г. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розроблення високопродуктивної та зручної у застосуванні HTTP бібліотеки мовою програмування Python, та її тестове використання та демонстрація у програмній системі IoT, як інструменту комунікації, як між програмними компонентами в межах серверної частини системи, так і між індивідуальними IoT-приладами та серверною частиною застосунку. Для написання програмного коду бібліотеки та допоміжних застосунків використано мову програмування Python. У якості середовища розробки (IDE)використано спеціалізоване середовище PyCharm. Було розроблено два допоміжних застосунки для демонстрації використання бібліотеки на практиці: серверна частина застосунку, та безпосередньо програмна емуляція IoT-пристрою. Реалізована комунікація між програмними компонентами, збереження інформації до бази даних та управління пристроєм з «сервера».
Keywords: HTTP бібліотека; написання програмного коду бібліотеки