Розробка модуля «Облік продажів» інформаційної системи фірми з продажу кондиціонерів - Литвиненко, М. Ю. (My University, 2025)
Об'єкт дослідження — процес обліку продажів підприємства з реалізації кондиціонерів, включаючи процеси оформлення та обробки замовлень, координації з технічним відділом та формування звітності. Предмет дослідження — методи та засоби автоматизації обліку продажів кондиціонерів на основі сучасних інформаційних технологій з урахуванням специфіки сезонності попиту на кліматичне обладнання. Мета роботи — розробка модуля обліку продажів для автоматизації бізнес-процесів відділу продажу підприємства з реалізації кондиціонерів з метою підвищення ефективності роботи компанії та покращення якості обслуговування клієнтів. У роботі проведено аналіз діяльності підприємства з продажу кондиціонерів та виявлено проблеми існуючих бізнес-процесів. Виконано огляд аналогічних інформаційних систем, сформовані вимоги до розробки модуля, розроблено архітектуру модуля на рівні функцій. Запропоновано рішення з інформаційного, програмного, технічного забезпечень, а також рекомендації щодо захисту даних. Проведено тестування модуля.
Keywords: облік продажів; кондиціонер; автоматизація торгівлі