Т. 3. Конференція "Інформаційні радіотехнології та технічних захист інформації" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2023)
Видання підготовлено факультетом інформаційних радіотехнологій і технічного захисту інформації (ІРТЗІ) Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: радіотехнології; захист інформації