До питання визначення змісту принципу “витягнутої руки”: правова та економічна сторона - Наугольникова, К. М. (НДІ ПЗІР НАПрН Україн, 2021)
Об’єктом дослідження у науковій роботі виступає економічний та правовий зміст принципу «витягнутої руки». Розглянуто та проаналізовано особливості закріплення принципу «витягнутої руки» як принципу податкового законодавства. // The object of research in scientific work is the economic and legal content of the principle of "elongated hand". The peculiarities of fixing the principle of the "elongated hand" as a principle of tax legislation are considered and analyzed.
Keywords: трансфертне ціноутворення; принцип «витягнутої руки»; контрольовані операції; податкове законодавство; transfer pricing; principle of "elongated hand"; controlled operations; tax legislation