Розробка дизайну мобільного додатку для оптимізації фінансових потоків - Ситняк, О. Р. (My University, 2025)
Робота присвячена дослідженню та розробці дизайну мобільного застосунку для оптимізації фінансових потоків. Метою роботи є аналіз технологій, пов’язаних із створенням подібних мобільних застосунків, а також розробка графічного інтерфейсу для нього. У роботі представлено детальний опис розробки застосунку, включаючи етапи створення користувацького інтерфейсу, визначені на основі аналізу аналогічних продуктів та потреб цільової аудиторії. Також міститься інформація про актуальні технології UI/UX, необхідні для створення сучасного мобільного застосунку. Пояснювальна записка містить розгорнутий опис усіх етапів розробки, надано результати створеного дизайн-макету та економічного обґрунтування його розробки.
Keywords: мобільний додаток; фінанси