Розробка компонентів інформаційної системи з продажу кавової продукції - Жернова, П. Є.; Федорець, А. Д. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді унікальна особливість створюваного додатку – компанування сумішей – процес, при якому здійснюється найбільш підходяще поєднання кількох сортів кави, при виборі їх із понад 100 різних видів кавових зерен.
Keywords: продаж кавової продукції