Automation of delivery services - Каменєв, Р. В.; Голян, Н. В. (My University, 2021)
В роботі розглядається проблема комплексних рішень, метою яких є автоматизація кур'єрської служби та бізнес-процесів, які можна автоматизувати.
Keywords: delivery; automation