Особливості розробки книжок шрифтом Брайля з аудіосупроводженням - Чеботарьова, М. Р.; Сушкова, А. С.; Сільченко, В. В.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2022)
Наведено основні тенденції розвитку книговидання інклюзивної літератури. Розглянуто приклад дитячого видання книги шрифтом Брайля, яка виготовлення цифровим друком з використанням спеціалізованого принтера та спеціального програмного забезпечення. Розроблена книга відрізняється від попередніх аудіододатком – аудіоверсією книги, яка може бути загружена по QR-коду на будь-який пристрій.
Keywords: шрифт Брайля; книга