Модель просторової та часової діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства у конкурентному просторі - Полозова, Т. В. (СМП «ТАЙП», 2015)
Запропоновано математичну модель просторової та часової діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства у конкурентному просторі з використанням теорії розпізнавання образів. Наведена багаторівнева інтерпретація етапів та побудовано загальну схему системи розпізнавання рівня інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства у конкурентному просторі. Предложена математическая модель пространственной и временной диагностики инновационно-инвестиционной способности предприятия в конкурентном пространстве с использованием теории распознавания образов. Приведена многоуровневая интерпретация этапов и построена общая схема системы распознавания уровня инновационно-инвестиционной способности предприятия в конкурентном пространстве. A mathematical model of spatial and temporal diagnostics innovative and investment ability of the enterprise in a competitive space with the use of pattern recognition theory has been proposed. Multi level interpretation of stages was proposed and general scheme of the system for recognition of the level of innovative and investment ability of the enterprise in a competitive space has been constructed.
Модель пространственной и временной диагностики инновационно- инвестиционной способности предприятия в конкурентном пространстве
The model of Spatial and Temporal Diagnostics of Innovative and Investment Ability of the Enterprise in a Competitive Space
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; просторова та часова діагностика; конкурентний простір; теорія розпізнавання образів; полівекторний розвиток; инновационно-инвестиционная способность предприятия; пространственная та временная диагностика; конкурентное пространство; теория распознавания образов; поливекторное развитие; innovative and investment ability of the enterprise; spatial and temporal diagnostics; competitive space; the theory of pattern recognition; prediction; multi-vector development