Візуалізація даних - Каук, В. І.; Романова, А. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз існуючих методів візуалізації даних, адаптація та інтеграція їх у систему. В доповіді розглядаються особливості дизайну мобільних додатків, оскільки існують значні відмінності від комп'ютера або ноутбука. Наводяться пра вила та принципи розробки інтерфейсу мобільних додатків. Розглядаються психологічні правила, які допомагають досліджувати поведінку користувача для розробки ефективної системи. В результаті отримана інформація адаптується до застосування її в конкретному додатку.
Keywords: дизайн мобільних додатків; поведінка користувача